Segway ES2 el-sparkcykel – Recension

Elsparkcykel

Segways ES2 är en högkvalitativ el-sparkcykelsom är snabb och lätt att köra. Den här el-sparkcykeln har en mängd användbara alternativ och funktioner. Den kommer dock med en rejäl prislapp. Även om detta är en av de dyrare elsparkcyklarna är detta ett utmärkt alternativ för dem som bara använder den för pendling.

Denna elsparkcykel hittar du på https://elsparkcykeln.se

Batteri

Jämfört med andra elsparkcyklar laddar dessa scooters dessutom betydligt snabbare. De kan laddas på 3,5 timmar och vara redo att användas utan att behöva komplettera batteriet. Jämfört med andra alternativ är detta en av de bästa elsparkarna för långa resor eftersom den kan köra en betydligt längre sträcka på en laddning.

Bolt-on-batterier är en av de mest tilltalande funktionerna hos denna specifika elspark. Som ett resultat av denna funktion kan el scootern åka längre och använda mindre el varje laddning. Du bör kunna köra 45 kilometer på en enda laddning med denna förbättring!

Däck

Istället för de mjukare pneumatiska däcken som man ser på vissa konkurrerande skotrar är Segways däck av hårdgummi. Anställda i innerstaden kan nu ta sig till sina arbeten på ett ekologiskt ansvarsfullt sätt tack vare byggandet av denna anläggning. Eftersom den drivs med elektricitet använder den här elsparkcykeln inga fossila bränslen och släpper inte ut några föroreningar.

Hastighet

Segway ES2 har en topphastighet på cirka 25 kilometer i timmen. Scooterns vikt på 12,5 kilo anses vara blygsam, men kan ändå vara för mycket för vissa användare. Den är byggd av aluminiumlegering, men innehåller även vissa plastdelar.

Ålder

Den här skotern är inte avsedd för barn, utan för vuxna som vill ta sig runt i stan snabbt. På styret finns all nödvändig information, till exempel batteriladdningsnivå, hastighet och aktuellt driftläge. Ja, det finns också hastighetslägen som kan väljas. Alternativet “långsam” utnyttjas när det finns mycket folk och trafik i närheten.

Mobilapp

Scooterns smartphoneapp kan användas för att aktivera detta läge. På platser med mycket trafik gör detta att du kan välja den hastighet som du känner dig mest bekväm med. Elsparkcykeln har en “turbo”-inställning som gör att den kan accelerera snabbt samtidigt som den behåller en bekväm marschfart.

I mobil appen kan du se allt du gör, inklusive avstånd och hastighet, registreras av denna enhet. Det är här som du kan justera scooterns hastighetsbegränsning och aktivera farthållaren. Om du lämnar elsparkcykeln ensam kan hjulen dessutom säkras så att de inte rör sig. Om den flyttas kommer du också att bli varnad. En tjuv kommer naturligtvis inte att avskräckas av detta. Det är dock avskräckande eftersom appen kommer att följa dem om de bryter mot reglerna.

Bromsarna

Bromsarna är lätta att använda och de är placerade på båda sidor av fordonet för att underlätta. Skum används för att tillverka handtagen på styret, vilket gör dem ganska bekväma att hålla i. Skummet slits dock mycket snabbare än vad ett gummigrepp gör.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *